PROJEKT GLASKRONAN

Just nu finns lediga lokaler på Norra Svedengatan 13

Om fastigheten

Norra Svedengatan 13

Fastighetens yta uppgår till ca 15 300 kvm och är belägen längs Norra Svedengatan i Tornby, Linköping, i ett av områdets absolut bästa lägen med skyltläge mot E4 och närhet till företag som IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Svedol, Jysk och ICA Maxi.

Fastigheten innehåller idag befintliga byggnader med en LOA om ca 2700 kvm samt utöver detta byggrätter om ca 6000 kvm LOA ytterligare. Fastigheten har en unik detaljplan för området som tillåter handel, kontor och industri vilket skapar stor flexibilitet.

Befintliga byggnader totalrenoveras till nybyggnadsstandard och kommer from mars 2021 att förhyras i sin helhet av TUC Yrkeshögskola. Byggrätterna utvärderas parallellt och kommer att börja utvecklas under år 2021. 

En bygglovsprocess pågår för att utveckla en byggnad om ca 6000 kvm med en intressant mix av verksamheter. Byggnaderna kommer att byggas med takhöjd om 11 m och material, design och funktion kommer hålla hög kvalité då lokalerna uppförs för långsiktig förvaltning. Fastigheten kommer att utrustas med solpaneler för att kunna erbjuda hyresgäster kostnads- och klimateffektiv el samt en ökad hållbarhetsprofil.

Kontakta oss om ni är intresserade av att etablera er verksamhet här.

Fakta

Fastighetstyp: Utbildning, kontor

Kommun: Linköping

Adress: Norra Svedengatan 13

Ort: Linköping

Area: 2700 + 6000 byggrätt

Tomtuppgifter: 15300 kvm

Kontakt

Erik Waldén

Alta fastigheter

Kontakt

Copyright 2020 Altfast AB

Web by Getonnet