Alta förvärvar Glaskronan 1 i Tornby Linköping

Fastighetens yta uppgår till ca 15 300 kvm och är belägen längs Norra Svedengatan i Tornby, Linköping, i ett av områdets absolut bästa lägen med skyltläge mot E4 och närhet till företag som IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Svedol, Jysk och ICA Maxi.

Fastigheten innehåller idag befintliga byggnader med en LOA om ca 2700 kvm samt utöver detta byggrätter om ca 6000 kvm LOA ytterligare. Fastigheten har en unik detaljplan för området som tillåter handel, kontor och industri vilket skapar stor flexibilitet.

Befintliga byggnader kommer att renoveras under år 2020 till nybyggnadsstandard och hyras ut. Här finns redan långt gående dialoger med en hyresgäst. Byggrätterna utvärderas parallellt och kommer att börja utvecklas under år 2021. 

Byggnaden kommer att byggas med minst 9 m takhöjd, moderna installationer och en tilltalande design. Generösa ljusinsläpp och glaspartier gör att lokalerna lämpar sig såväl för lager, verkstad, kontor och butik. Material, design och funktion kommer hålla hög kvalité då lokalerna uppförs av den långsiktiga ägaren. Det resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning för hyresgästen. Fastigheten kommer att utrustas med solpaneler och elbilsladdning för att kunna erbjuda hyresgäster kostnads- och klimateffektiv el samt en ökad hållbarhetsprofil. Möjlighet att anpassa lokaler från 200-4000 kvm.

Kontakta oss om ni är intresserade av att etablera er verksamhet här.

Dela
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Alta fastigheter

Kontakt

Copyright 2020 Altfast AB

Web by Getonnet