Alta hyr ut 2700 kvm i Glaskronan 1 Linköping

Alta har tecknat ett 10-årigt tripel-net-avtal med TUC Sweden AB avseende 100 % av fastighetens uthyrningsbara area. Inflyttning sker kvartal 1 år 2021. Innan inflytt ska samtliga ytor totalrenoveras och ställas om till utbildningsytor och moderna kontor. Renoveringen utförs av Wilzéns Byggtjänst AB genom en totalentreprenad.

Om TUC:

TUC är en av Sveriges största privata professionella utbildningsaktörer och startades redan år 1989 och bedriver idag utbildning i Linköping, Stockholm, Tranås, Jönköping, Västervik, Lidköping och Motala. TUC arbetar målinriktat för att höja individens värde på arbetsmarknaden och samtidigt tillgodose samhällets behov av kvalificerad arbetskraft. Såväl studerande och arbetsgivare får exakt den kompetens de behöver.

I Linköping bedrivs hela 15 olika utbildningar, exempelvis till Fastighetsförvaltare, Elkonstruktör, Logistiker, Fastighetsingenjör och produktionstekniker. För Linköping som stad skapar TUC dels arbetstillfällen internt men framför allt ges många människor utanför arbetsmarknaden chansen att på ett effektivt och tryggt sätt införskaffa sig en relevant och efterfrågad utbildning som leder till arbete.

Dela
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Alta fastigheter

Kontakt

Copyright 2020 Altfast AB

Web by Getonnet