SÄKRINGEN

Just nu finns lediga lokaler på Litiumgatan 10

Etablera er verksamhet i nästa generations moderna och flexibla lokaler i Norrköpings mest attraktiva industri- och handelsområde!

Om fastigheten

Litiumgatan 10

A-läge med 2 min till E4, 3 min bilfärd till centrala innerstaden, i navet för Norrköpings mest attraktiva industri- och handelsområde. Fantastiskt skyltläge med grannverksamheter som bl.a. Ahlsell, BAUHAUS, ICA Maxi, Systembolaget, Scandic, OPUS, Martin & Servera.

Eldrivna fullhöjdsportar (4,5m), generöst med fasadbelysning och LED belysning skapar en effektiv och trevlig arbetsmiljö. Möjlighet till genomkörning i lokalen och upp till 11 m fri takhöjd ger stora möjligheter för handelsyta eller lagerhållning på markplan samt entresolplan till kontor, konferensrum, personalutrymme och pentry. Lokalerna levereras nyckelfärdiga inredda med moderna kök, WC och omklädningsrum. Generösa ljusinsläpp och glaspartier gör att lokalerna lämpar sig såväl för lager, verkstad, kontor och butik. Illustrationerna och ritningarna är endast förslag, lokalerna kommer att anpassas efter era behov. Material, design och funktion håller hög kvalité då lokalerna uppförs av den långsiktiga ägaren. Det resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning för hyresgästen. Fastigheten kommer att utrustas med solpaneler för att kunna erbjuda hyresgäster kostnads och klimateffektiv el samt en ökad hållbarhetsprofil.

Fakta

Fastighetstyp: Lager / lättindustri

Kommun: Norrköping

Adress: Litiumgatan 10

Ort: Norrköping

Area: 4500 kvm

Byggår: 2022

Tomtuppgifter: 9000 kvm

Kontakt

Erik Waldén

Alta fastigheter

Kontakt

Copyright 2020 Altfast AB

Web by Getonnet