PROJEKT TORNBY

Just nu finns lediga lokaler på Norra Svedengatan 13

Här har vi en lokal om 400 kvm ledig. Lokalen finns på våning två har stora glaspartier och en bra takhöjd och här planeras moderna och ljusa kontor. Kontakta oss om ni är intresserade av att etablera er verksamhet här.

Om fastigheten

Norra Svedengatan 13

Vi har erhållit ett permanent bygglov för padelhall i kombination med restauranger och kontor omfattande totalt 3500 kvm. Padelhallen kommer att vara en av Linköpings modernaste och utrustas med generös takhöjd, bra ventilation och ljuddämpning samt ytor för lounge och konferens. Totalt blir det 8 banor varav 1 singelbana.

Byggnationen drog igång i februari och inflytt beräknas till oktober 2021. Byggnaden kommer att byggas med takhöjd om 11 m och material, design och funktion kommer hålla hög kvalité. Fastigheten kommer att utrustas med solpaneler och elbilsladdare för att kunna erbjuda hyresgäster kostnads- och klimateffektiv el samt en ökad hållbarhetsprofil.

2700 kvm är redan uthyrt till en padelaktör och 400 kvm är uthyrda till två restauranger. Nu återstår endast en lokal om 400 kvm på gaveln mot Norra Svedengatan. Lokalen finns på våning två har stora glaspartier och en bra takhöjd och här planeras moderna och ljusa kontor. Kontakta oss om ni är intresserade av att etablera er verksamhet här.

Fastigheten är belägen längs Norra Svedengatan i Tornby, Linköping, i ett av områdets absolut bästa lägen med skyltläge mot E4 och närhet till företag som IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Svedol, Jysk och ICA Maxi.

Fakta

Fastighetstyp: Kontor, butik

Kommun: Linköping

Adress: Norra Svedengatan 13

Ort: Linköping

Area: 3500 kvm

Byggår: 2021

Tomtuppgifter: 15300 kvm

Kontakt

Erik Waldén

Alta fastigheter

Kontakt

Copyright 2020 Altfast AB

Web by Getonnet